Dades personals

La meva foto
Sóc una estudiant del Grau d'Educació Infantil de la Universitat Blanquerna Ramon Llull

dijous, 25 d’octubre del 2012

Delicious

Avui us explicaré com podeu guardar-vos online pagines webs. És un forma molt útil de no perdre cap pagina web interessant i és molt senzill de fer servir.


Primer de tot heu d'anar a la pagina de Delicious.com i clica on posa Join Delicious, allà pots triar en compartir-ho amb facebook o amb twitter i la tercera opció es fer-ho des de el correu electrònic. Un cop fet això has d'escollir un nom, has d'inserir la teva adreça de correu electrònic i posar el teu nom complet. Finalment has d'inventar-te una contrasenya.
A partir d'aquest moment ja tens creat el teu Delicious i l'únic que hauràs de fer és, clicar a add link i un cop fet això inserir la web que vulguis guardar. 
Tots aquests enllaços que guardes es poden compartir, seguint a aquella persona que creus que els seus enllaços et poden ser útils.

Feu una visita al meu compte de Delicious 

dissabte, 13 d’octubre del 2012

Analitzant un Bloc Educatiu

Desprès d'haver visitat alguns blocs educatius he triat el que més m'ha agradat, aquí us deixo el link perquè li doneu un cop d'ull.

La plataforma d'aquest bloc és XTEC blocs i evidentment és un bloc Educatiu

En aquest, els continguts estan en format de fotografies i vídeos gravats a la classe. Aquest és escrit per l'equip de mestres de l'escola Cuca Fera.
El bloc està estructurat en diferents apartats, que són les classes que hi ha a l'escola, els cargols, les formigues, el sol, els núvols. 

El bloc llavors va dirigit a totes les famílies dels infants que estan a l'escola.

Cada entrada té o un vídeo o una imatge, per veure que és el que fan els nens a l'escola. Els comentaris que té aquest bloc són evidentment dels pares dels nens. Alguns d'aquests comentaris tenen enllaç directe a la dreta, en una columna, anomenada comentaris recents.
També he de dir que aquest bloc no va fer cap publicació el 2011. Nomes hi ha publicacions del 2010 i el 2012.

Finalment dir que el bloc sí que té un llistat de blocs relacionats també amb l'educació, alguns dels títols d'aquest blocs són, Biblioteca Caterina FigueresEl bloc dels nens i nenes del Pa amb Xocolata...

Wikis

Hola, a tots i totes!

Avui a la classe de GTIC em après a crear i utilitza un Wiki. Els Wikis són pagines web en les que una persona pot escriure sobre algun tema, i un cop editat i guardat, algú altre el pot retocar i escriure el que ell cregui sobre aquell tema. És a dir en un mateix wiki hi pot participar molta gent.

S'ha de tenir molt en compte amb qui voldreu compartir el wiki ja que al poder escriure tothom, podria haver-hi algú que en fes un mal ús. Per aquesta raó hi ha dos tipus de wiki  privat o públic hi això ho haureu de decidir segons el que espereu fer amb el vostre wiki.

Finalment us explicaré com crear-lo que no es gens difícil. El primer que heu de fer es anar a  aquí i crear-vos un compte de wiki, un cop fet això ja podràs començar a editar i guardar els teus documents i escrits.

això es tot sobre els Wikis! fins una altre.

dimarts, 2 d’octubre del 2012

Treballant amb Google Drive

Avui, hem de penjar un exercici que hem fer a GTIC (Gestió de la informació i TIC)sobre com utilitzar el Google Drive. Primer de tot hem fet un document de Google Drive, els passos que em hagut de seguir per crear-lo han sigut els següents. Em anat al nostre correu personal de Blanquerna, allà em clicat sobre la pestanya que posa "Drive" un cop a dins de google drive, em pulsat a "crear" dins d'aquesta pestanya hi han diferents subapartats, i em triat el "Document" un cop s'han ha obert, em escrit el document, hem pulsat el botó de l'esquerra on posa compartir i allà ho hem compartit amb les noies que formen el grup i amb el nostre professor, així doncs em pogut saber una mica més sobre els documents a Google Drive. Aquí us deixo el link perquè podeu veure com ens ha quedat el document: clica aqui per poder-ho veure
Desprès de crear el document el professor els va demanar que creessim una presentació, això ens ha costat una mica més, els passos que em seguit han sigut els seguents primer de tot em fet el mateix que amb el document però en comptes de clicar damunt de "document" em clicat sobre "presentación" un cop fet això em de escollir el disseny que volem en la nostra presentació, un cop fet això em anat fent diapositives, pero poder veure que podem i no podem fer en una presentació de Google Drive, em penjar una imatge i un vídeo. us deixo altre vegada el link perquè ho podeu veure:
I finalment hem hagut de penjar un formulari. em fet exactement el mateix però aquest cop em clicat "Formulari" em hagut de posar un títol al formulari, seguidament escrivim les preguntes que volem que ens responguin els usuaris. podem fer tantes preguntes com vullguem, un cop tinguem totes les preguntes, es a dir el formulari acabat, cliquem a "guardar" i seguidament a "veure les respostes i full de càlcul". Aleshores el que ens passa es que se'ns obra un full de càlcul, on es mostra les respostes dels usuaris a qui em enviat el formulari. un cop hem fet això l'últim que hem de fer es clicar sobre "formulari" dins d'aqui em de clicar "formulari en directe"i així podrem respondre les preguntes. aquí us deixo el Formulari, perquè el respongueu. clica aqui per contestar!